>>A bárányszőr előnyei

A bárányszőr előnyei

A bőr, a szőrme és a gyapjú legjobb elemei egy ruhadarabban.

Ellenállás alacsony hőmérsékleten.

A kabátok a második világháborúban népszerűvé váltak, amikor a juhszőrmekabátok melegen tartották a pilótákat. A juhok gyapjúja és a báránybőr miatt, amelyek megtartják a test melegségét, a kabátok megőrzik a hőt még a téli leghidegebb időszakaiban is.

 

3
Nagy tartósság
Annak ellenére, hogy a szőrmék drágábbak, mint a bőr vagy textil alapanyagok, ellenállóbbak a kopás ellen. Ha a kabátot megfelelően gondozzák, akkor sok évig probléma nélkül viselhető.

4
Vízállóság
A szőrmekabátok vízállóak. A gyapjúszálaknak szilárd rétegei vannak, amelyek megvédik a szál magját a nedvességtől. Mindegyik gyapjúmag súlyának 30% -át nedvességben képes felszívni, anélkül, hogy vizes legyen. A nedvesség felszívódása és a víz kívülről történő visszadobása mellett a bárányszőrből készült termékek szabályozzák a testhőmérsékletet. Esővel vagy hóval való érintkezést követően a szőrmét kissé meg kell rázni, és lágy szivaccsal ki kell simítani, ha idővel foltok jelennének meg.

5
Felszívja a nedvességet
A bárányszőr fonal a külső nedvesség visszatartása mellett megakadályozza a bőr izzadását, valamint melegen és szárazon tartja a testet minden klimatikus változatban.

6
Kényelem minden típusú klímában
Tekintettel a természetes szigetelési tulajdonságaira, azt mondják, hogy a juhok szőre túl nehéz vagy csak a mérsékelt klíma területeken tartja a meleget, ami nem igaz, mert a juhok bőre híres a légáteresztő képességéről és nedvesség-diszpergáló tulajdonságairól, és a testhőmérsékletet függetlenül attól tartja, hogy milyen évszakok hőmérsékleti ingadozása. A bárányszőr ruházatban a test számára megfelelő hőmérsék jön létre, akár tavaszi napon sétálsz, akár hideg téli napon tisztítod az udvart, ez a kabátot az év három évszakában kényelmessé teszi.

1

Stílusok
A szőrmék híresek elegáns vagy alkalmi stílusaikról, ami lehetőséget ad arra, hogy bármilyen alkalommal viseld. A kabátok különféle modellekben találhatóak, preferenciáktól függően.

2019-10-06T18:49:46+03:00