>>Az A&A Vesa bemutatkozik a milánói The One kiállításon és a londoni Pure Londonon

Az A&A Vesa bemutatkozik a milánói The One kiállításon és a londoni Pure Londonon

A divatvilág a legfontosabb divateseményekre készül. Ebből a cikkből megtudhatja, hol találkozhat ebben a hónapban a legfontosabb divatkereskedőkkel.

A One Milano kiállítás

A One Milano a természetes szőrmék, ruhák és kiegészítők egyik legfontosabb nemzetközi kiállítása. Az esemény a legjobb női konfekciódivat reprezentatív. A következő kiadásra 2024. február 18. és 21. között kerül sor a Fiera Milano RHO-n. Ez az esemény fontos kapocs a kreativitás és az üzlet között, platformot biztosítva a kiváló minőségű női divattervezők és márkák számára.

Az esemény lehetőséget kínál a kiállítók számára, hogy bemutassák alkotásaikat a nemzetközi közönségnek, és kapcsolatba léphessenek vásárlókkal és iparági szakemberekkel.

A Pure London Exhibition

A Pure London egy divatkiállítás, amelyre 2024. február 11. és 13. között kerül sor a londoni Olympia kiállítási központban. Az esemény neves nemzetközi divattervezőket, vezető márkákat és iparági rajongókat hoz össze.

Szintén itt részesülhet a divat világának szakemberei által támogatott oktatási szemináriumokból, amelyek előtérbe helyezik a 2024-es divat trendjeit és a csúcsmárkák által készített innovációkat.

Az esemény nemzetközi platform a természetes szőrme szegmensből és azon túl is több száz márka számára, akik aktív szerepet játszanak a divatirányzatok alakításában, és megnyitják a beszélgetést a legfontosabb elemekről, a ruháktól, kiegészítőktől és ékszerektől a legfontosabb színekig, formák és anyagok.
A kiállítás nyolc különböző bevásárlóterületet foglal magában, mintegy 500 kiállítóval. A rendezvényre hatalmas látogatószámra számítanak, a szervezők pedig emlékezetes divatbemutatót ígérnek.

Vesa természetes szőrme, jelen a kiállításon

Az A&A Vesa a luxus szőrme szegmens egyik legfontosabb kiállítója a két nemzetközi kiállításon.

A Vesa egy romániai márka, amely kiváló minőségű szőrme- és bőrruházat gyártásáról híres. Az iparágban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal a Vesa márka megbízható gyártóként, számos innovációval az iparágban megállja a helyét a nemzetközi piacon. A természetes anyagok használatáról és a minőségi szabványok tiszteletben tartásáról ismert Vesa tartós és stílusos ruházatot készít férfiaknak és nőknek egyaránt.

A Vesa termékek egyedi tervezésükkel és a részletekre való odafigyeléssel tűnnek ki, minden darab a tervezőcsapat szenvedélyét és szakértelmét tükrözi. A kollekciók ruházati cikkek széles skáláját tartalmazzák, a természetes szőrme kabátoktól és kabátoktól, kabátoktól és kabátoktól a kiegészítőkig, mint például a sapkák, kesztyűk, övek és pénztárcák, melyek mindegyike saját romániai gyárunkban készül.

A Vesa úgy erősíti jelenlétét a nemzetközi piacon, hogy részt vesz olyan rangos divatkiállításokon, mint a The One Milano és a Pure London. Ezek az események ideális platformot jelentenek a Vesa számára kollekcióinak bemutatására, valamint új ügyfelek és partnerek vonzására a világ minden tájáról. A márka célja, hogy ne csak kiváló minőségű természetes szőrméket, hanem egyedi élményt is kínáljon vásárlóinak, ötvözi a hagyományos elemeket a modern divatirányzatokkal.

2024-02-06T23:55:52+03:00