>>Bőrruhák készítése

Bőrruhák készítése

Ha valaha is azon gondolkodtál, hogy a bőrruházatok hogyan készülnek, akkor azt javasoljuk, hogy fedezd az alábbiakban, mit jelent ez. Tehát a cserzés a bőrfeldolgozás folyamata. Ez azonban több lépésben történik, mivel a bőröket először sózzák, röviddel azután, hogy megszerezték őket. Ezután hosszabb ideig hűtött helyiségben tartják, majd a vékonyodás és a cserzés folyamata megtörténik, amelyet meglágyítanak, mosnak és zsírtalanítanak. Így eltávolítják a szennyeződéseket és a bőr felületén található zsírokat.
A cserzés szakértői szerint a munka tovább folytatódik a következő szakaszban, amikor megtörténik a feldolgozási folyamat abban az értelemben, hogy megfeszítik, lenyírják, vasalják és meg is festik a bőröket. A bőröket csak ezután lehet feldolgozni dekoratív darabok formájában vagy ruházati alkotások készítésére.
A bőr cserzésében jártas szakemberek szerint több eljárással hajtják végre, pontosabban – krómsavakkal történő cserzés, növényi cserzés, vagy medencés cserzés hagyományos módszerével.
A Vesa.ro, amely számos ruhadarabot kínál neked, mind nőknek, mind férfiaknak, büszke a saját cserzőjére, amely napi 500 bőr feldolgozására képes.

2019-10-06T18:52:09+03:00