>>A bundák készítésének folyamata

A bundák készítésének folyamata

Az A&A Vesa szőrmegyár 20 éven keresztül mindig is divatos volt, és a vásárlók ezreit kényeztette a legjobb minőségü természetes szőrből készült ruháktól kezdve a bundákig és mellényekig a prémes sapkákig.

Mi vesz részt a bundák készítésében?

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező A&A Vesa szőrmegyár nemcsak a jelenlegi tendenciák megfigyelésével, hanem a legjobb minőségű termékekkel is büszkélkedik annak érdekében, hogy megfeleljen még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező kliensek igényeinek is. A mellényektől a kabátokig, a dzsekiktől a prémes kabátokig vagy kiegészítőkig mindegyik egyedi gyártási folyamat figyelembevételével készül.

A Vesa szakértői szerint a késztermék előállításának első lépése a bőr árnyalat szerinti osztályozása, amely után megtörténik a szabási folyamat, majd a ruha alkotásokat óvatosan varrják. Figyelembe vesszük a részleteket, ezért szakembereink minden ruhadarabot alaposan ellenőriznek, hogy meggyőződjenek arról, hogy nincs-e defektjük vagy más hibájuk.

Ezért minden, az A&A Vesa gyárból származó alkotások lenyűgözik bárki igényeit, és ennél is inkább meglepni fog azzal az abszolút eleganciával, amelyet a viselőjének kölcsönöz.

Tehát, ha a szekrény korszerűsítésére gondol, ne gondolkodjon sokáig. Jöjjön az üzleteinkbe, Arad, Galați, Konstanca vagy Bukarestben, vagy látogasson el a www.aavesa.hu weboldalra, és vásárolja meg kedvenc ruházati alkotásait, amelyeket télen szeretni fog, amikor alacsony lesz a hőmérséklet.

 

A BŐRŐK ÁRNYALATOK SZERINTI VÁLOGATÁSA

A BŐRŐK ÁRNYALATOK SZERINTI VÁLOGATÁSA

A SZABÁS FOLYAMATA

A SZABÁS FOLYAMATA

A VARRÁS FOLYAMATA

A VARRÁS FOLYAMATA

 

 

2019-10-06T20:06:20+03:00