Garancia és karbantartás 2019-11-20T18:12:01+03:00

Garancia és karbantartás

A garancia nyújtásának általános feltételei

A & A Vesa SRL, mint eladó, biztosítja és felelős a vásárolt termékek minőségéért.

A vásárolt termék nem megfelelősége esetén, A&A Vesa SRL köteles garanciát nyújtani két évig a 449/2003-as számu Törvény és a 21/1992-es számu kormányrendelet és ezek későbbi kiegészitései alapján. A termékmegfelelőség hiánya lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy az árut az üzletbe való átadás napjától számított 15 napon belüli javitását megkövetelje, és ha ez nem lehetséges, csere vagy pénzvisszatérítésre köteles.
Ha a termék birtokba vételétől számított 6 hónapon belül nem megfelelő, feltételezhető, hogy a termék megvásárlásakor is az volt. 6 hónap elteltével a vevő köteles bizonyítani a lehetséges megfelelőség hiányát.

Az eladó a termék megvásárlásától számított 14 napos kereskedelmi garanciát nyújt, cégünk ezen időszak alatt elfogadja a nem használt termékek visszaküldését. Nem lehet visszaküldeni a használt vagy használati nyomokat tartalmazó termékeket!
Ne vágja le a termék belső címkéjét! A belső címke hiánya automatikusan a kereskedelmi garancia elvesztéséhez vezet.
Normál használati körülmények között ez a termék bármely gyártási hiba esetén a vásárlás napjától számított 2 évig garantált.
A garancia biztosítása érdekében kövesse az alábbi használati utasításokat.
Az összetétel és a tisztítási utasítások a termék belső címkéjén találhatók. Ezek specifikusak termékének és kötelező ezek konzultálása.

Használati és karbantartási utasítások

intretinere haine blana
A terméket speciális bőr és szőrme ruházat tisztitokba tisztítsa. Ne szárítsa a terméket hőforrásoknak (elektromos radiátor, tűzhely stb.) való kitettséggel!A szárítás mindig szobahőmérsékleten történik.

Az esőfoltok a víz elpárolgása után is láthatóak maradnak, de könnyen eltávolíthatók lágy, száraz szivaccsal.
Tilos közvetlenül a termékre alkalmazni sminket, olajat, alkoholt, parfümöt vagy vegyi anyagokat.
Sötétszínű termékek esetén a színátadás veszélye áll fenn, sötét színű ruha viselete ajánlott, ez nem gyártási hiba, ezért nem jelentheti panasz okát.

Tartsa távol a terméket olyan tárgyaktól, amelyek karcolásokat, égési sérüléseket, perforációkat okozhatnak, szélsőséges mozgási körülményektől vagy bármilyen extrém fizikai hatástól.A vállpántok vagy biztonsági övek túlzott használata kopást okozhat. Gombolja ki a kabátját / mellényét, amikor ül, ez megakadályozza a kopást.

A garancia érvénytelenné válik, és cégünk nem tehető felelőssé a tisztítás, a nedvességtartalom, a napsugárzás vagy más erős hő, illetéktelen személyek által végzett javítás miatt bekövetkező esetleges romlásért vagy elszíneződésért.

Tárolási mód

Tárolja a terméket szekrényben, távol a fénytől és a hőtől.

Nyáron természetes szálas zacskóval (pl. Pamut) borítható, hogy lélegezzen. Ne takarja le műanyag fóliával. A termék levegőáramlást igényel.

Használjon egy lekerekített végű, párnázott műanyag akasztót.