>>Merinó bárányszőrme

Merinó bárányszőrme

Merinói bárányszőrmék, elegánsabbak és kifinomultabbak

A bundák kétségkívül mesés ruházati alkotások, amelyek bármikor lenyűgözhetik a körülvevők szemét, de semmi sem hasonlít merinói bárányszőrből készült bundákhoz.
Az A&A Vesa még a legigényesebb ízléseknek is meg akar felelni, ezért a szőrméink kollekciójában merinói bárányszőrből készült alkotások is megtalálhatóak, amelyek igazán különleges finomsággal lesznek hatással az emberekre.
Rendkívül puha és kellemes tapintású gyapjúként elismert merinó bárányszőrmet használnak a világ minden táján híres márkák ruháinak készítéséhez. Sőt, amellett, hogy puha, a merinó báránybőr megőrzi az optimális testhőmérsékletet, ezáltal biztosítva a hő kényelmét a hideg távol tartásában. Ezenkívül a merinó bárányszőr távol tartja a nedvességet a bőrtől egy wickingnek nevezett jelenség révén, és felszívja a vizet, miközben megtartja a hőt, még akkor is, ha a kabát nedves. Így elkerülhető a hipotermia lehetősége.
A merinó bárányszőr többek között antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel lanolint is tartalmaz, és finom szálai miatt rendkívül puha szőrme. Ezért a kisebb szálaknak köszönhetően, amelyek mikroszkopikus holt légképet tartalmaznak, a test megragadja a hőt, ugyanúgy, ahogy a hálózsák melegíti viselőjét.

2019-10-06T20:16:49+03:00