>>A szőrme mellények, mindig trendben

A szőrme mellények, mindig trendben

A szőrme mellények, azon ruhadarabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból

Újra feltalálták és mindenütt felhívták a divatos nők figyelmét rájuk, és most a prémes mellények visszatérnek a trendbe, mivel képesek minden monotón ruházatot radikálisan átalakítani.

Őszre vagy télre is alkalmasak, a prémes mellények olyan ruházati alkotások, amelyeket a szép szerelmesei imádnak. Sőt, függetlenül attól, hogy uni prémes mellényekről vagy a különféle modelekkel rendelkezőkről beszélünk, beépíthetők mind az alkalmi, mind a mindennapos öltözékekbe.Ezért kínál az A&A Vesa bármilyen alkalomhoz megfelelő szőrme mellény választékot.

 

vesta blana

Például estélyi ruhához, ha excentrikus vagy, és az emberek figyelmét szeretnéd magadra vonni, javasoljuk a róka és mosómedve mellényt. Rendkívül elegáns, és segít abban, hogy észrevegyenek. Másrészről, a mindennapi ruházathoz kétoldalas mellényt vagy egyszinű szőrme mellényt javasolunk, szürke árnyalatban.

Többek között az A&A Vesa prémek kollekciójában olyan prémes mellényeket is kínálunk, amelyek kiemelkednek a különleges mintázatuk révén, így az egyszerű ruhákat kihozhatják az anonimitásból, de kiegészíthetők egy prémes gallérral is, amely hozzáadott eleganciát biztosít.

 

2019-10-06T22:07:55+03:00