Termék visszaküldése 2019-07-30T17:51:23+03:00

Termék visszaküldése  Szeretném kicserélni egy másik termékkel / más mérettelVissza szeretném kapni a pénzemTermékjavítást akarok

  Elolvastam és elfogadom a feltételeket.

  Az A & A Vesa tapasztalata, a közel 20 éves tevékenysége és a több ezer termék értékesítése Romániában és külföldön, tükröződik mind a szállítási szolgáltatások, mind a kínált termékek magas színvonalában.
  Ha bármilyen oknál fogva nem elégedett a termékkel, azt a futár kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti, cégünk ebben az időszakban elfogadja a nem használt termékek visszaküldését, függetlenül attól, hogy Ön fizikai vagy jogi személy. A termékeket vissza lehet küldeni a visszaküldési űrlap kitöltésével, hogy könnyen azonosíthassuk a megrendelését, de nem kötelező. Visszaküldéskor kicserélheti a terméket egy másik termékkel, vagy visszaigényelheti a termék értékét, a szállítási díj nem téríthető vissza. A termék cseréjével vagy visszaküldésével kapcsolatos költségeket az ügyfél viseli. Amikor egy termék visszaküldésére kerül sor, az összeg visszatérítése banki átutalással tőrténik, 30 naptári napon belül. Nem fogadunk el csomagokat utánvéttel.
  Amikor a termékeket visszaküldik, ezek ugyan olyan állapotban kell legyenek mint megvételkor, használatlanok, foltok és hibák nélkül. Az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, mellékelve az adószámlát, az eredeti címkét, sértetlenül.
  Kérjük, küldje a terméket a következő címre:  Banatului út, 14-es szám, Sebis (315700), Arad megye, Románia. Telefon +4.0755.819.014