Férfi bőrdzsekik

A divattörténelem egyik legikonikusabb és leginkább kedvelt darabja a férfi bőrdzseki. Ez a “motoros” stílusú design először 1928-ban készült el, azóta számos változáson és stíluson ment keresztül. Az első világháborútól kezdve motorosok, pilóták, katonák szívesen viselték, és napjaink divattervezői, designerei, és a világ legnagyobb divatházai folyamatosan újraalkotják

1 1

Ez a dzseki extra magabiztossággal és attitűddel látja el viselőjét. A saját üzemeinkben gyártott, nappa juhbőrből létrejött dzsekik a legjobb minőségűek, és 0.7 mm vastagságúak. Ez a ruhadarab nem hiányozhat az ön gardróbjából, mert ahogyan azt a modell feltalálójának negyedik generációs tagja, Jason Schott is mondja: Amikor a dzsekire nézel, a viseljőnek érzelmeit fedezheted fel. Még, ha csak felpróbálod, vagy, ha csak rénézel valakire, aki épp hordja, egy erős, karakteres személynek tűnsz benne. Ez olyan dolog, ami generációról – generációra erősödött meg.
Ez az emblematikus, rövid férfi bőrdzseki megtalálható az A&A Vesa kollekciójában, több stílusban és színben, különleges, apró varrásokkal, zipzárakkal és gondosan elhelyezett kapcsokkal. A ruha külsejét nappa juhbőr borítja, a belseje pedig polieszter szövettel van kibélelve. Egy olyan dzsekinek, ami több, mint háromnegyed évszázadnyi történelemre tekint vissza, joggal lehet helye az Ön ruhatárában.

1 1