Női bundák

A női bunda egy olyan elem, ami nem hiányozhat egyetlen hölgy gardróbjából sem. Legyen az akár bundamellény, akár bundából készült kabát vagy dzseki, az A&A Vesa termékei kizárólag természetes bőrből és bundából készülnek, és a saját gyárunkban kerülnek feldolgozásra.

English clients: Sheepskin coats

1 1

A női bundák gyártása során legtöbbet használt alapanyag a báránybőr, báránybunda és a sarki róka bunda, melyek következtében a legmagasabb minőségű ruhákat tudjuk előállítani.

A mai bundák már nem olyanok, mint a régen viselt bundamellények, melyeket vidéken hordtak, hanem sikkes, divatos ruhadarabok lettek, melyek eleganciát és kényelmet biztosítanak. A női bundamellényeink úgy készültek, hogy a feldolgozott báránybőrt vegyítettük a természetes báránybundával, melynek következtében egy olyan ruhadarabot nyertünk, amely késő ősztől tavasz elejéig szabadon viselhető. Fokozott és különleges figyelem kísérte a ruha részleteit és szabását, valamint az anyagok kombinációjának módját. Így hát, annak köszünhetően, hogy a gallérok természetes sarki róka- vagy báránybundából készültek, modern és kellemes dizájnja lesz a ruhadarabnak.

1 1